Yhteystiedot

KD Vakka-Suomen po
c/o Koukonen
Aisatie 5
23600 KALANTI
0400-994696
veikko.koukonen@uusikaupunki.fi

Ehdolla valtuustoon

Sunnuntai 12.3.2017 klo 17:44 - Vesa Kiertokari


kiertokari_vesa_nuorisopastori.jpg

Vesa Kiertokari

Pastori, TMUusikaupunki
vesa.kiertokari@uusikaupunki.fi 0503635430

Esittely

Henkilötaustaa
Olen pastori Uudenkaupungin Kalannista. Syntynyt olen Salossa, opiskellut alusta loppuun Turussa. Teologian maisteriksi valmistuin 1987 Åbo Akademista. 20 vuotta nuorisopappina ja jo kahden aikuisen lapsen isänä minulla on ollut etuoikeus elää innolla ja menestyksellä keskellä nuorten maailmaa. Nyt opiskelen elämää virallisesti työttömänä työnhakijana ja mm. U:gin kirkkovaltuuston pj:na.
Erityistavoitteeni ja erityisosaamiseni alueet ovat kristilliset arvot ja niiden esillä pitäminen ja opettaminen ihmisten yhteiseksi hyväksi. Kristittynä tunnustan Jeesuksen Vapahtajakseni ja Raamatun Jumalan Sanaksi. Myös muu nuoria ja ihmissuhde-, ongelmienselvittämis-, atk/it-, sekä ryhmätyötaitoja kysyvät tilanteet ja tehtävät ovat ydinosaamistani.
Tavoitteitani lähempää ja kauempaa
• nuorille elämänlaatua ja –mahdollisuuksia  • täysi tuki kristilliselle avioliitolle ja perhe-elämän vaikeuksiin • vanhuksille ja sairaille tasokas hoito ja elinolosuhteet  • tasokkaat peruspalvelut lähelle ja kaikille  • nuoriso- ja pitkäaikaistyöttömyys pois heti  . pääomatuloverotus progressiiviseksi  . opintotuki indeksisidonnaiseksi  . autoilijoihin kohdistuvien verojen nosto seis  . ensiasuntojen hankkiminen ja omakotiasuminen pienemmillä veroilla  . 1000 € asti verotonta tuloa/tukea jokaiselle kuukaudessa  . lapsilisät eivät vähennä toimeentulotukea
Olen mielelläni sinun tai teidän edustajanne Uudenkaupungin päätöksenteossa. Lupaan ahkeraa vastuunkantamista, asioihin mahdollisimman perusteellista tutustumista ja tinkimätöntä oman ja KD:n arvopohjan mukaista yhteisten asioiden hoitamista. Enemmistökään ei voi kumota päteviä perusteluja! Olen valmis vastaamaan kysymyksiin ja keskustelemaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini